Omat tiedot -osiossa voit päivittää yhteystietojasi, tarkastella jäsenmaksujasi sekä verotietojasi ja vaihtaa eAsioinnin salasanan.

Yhteystiedot

Yhteystiedot-osiossa näet voimassa olevat yhteystietosi ja voimassa olevan tilinumerosi. Viestintä-osiossa voit määritellä kolme eri ominaisuutta: haluatko 1) sähköposti-ilmoituksen sähköiseen palveluun saapuneista kirjeistä ja viesteistä, 2) maksuilmoituksen tekstiviestillä ja 3) kassan lähettämät kirjeet (esim. lisäselvitykset ja tiedotteet) vain eAsioinnin ”viestintä” -osioon.

Yhteystiedot osiossa voit päivittää yhteystietojasi esim. osoitettasi, tilinumeroasi tai puhelinnumeroasi.

Muista yhteystietojesi päivityksen jälkeen painaa ”päivitä yhteystiedot” -painiketta.

Jäsenmaksut

Jos olet ERTOn jäsen, maksamasi työttömyyskassan jäsenmaksut näkyvät ”jäsenmaksut” -osiossa vuoteen 2014 saakka. Ajan tasaiset jäsenmaksutiedot löytyvät liiton eAsioinnista. Maksetuista jäsenmaksuista näkyy maksupäivä, tilittäjä, alkupäivä, loppupäivä, tapahtumatyyppi, summa ja verovuosi. ERTOn jäsenten päivärahoista perityt jäsenmaksut näkyvät tässä osiossa.

Jos olet Työttömyyskassan suora jäsen, voit tarkastella jäsenmaksujasi tässä osiossa.

Valitettavasti tämä palvelu ei ole saatavilla KEY:n, TEME:n tai Ay-toimihenkilöiden jäsenille.

Verotiedot

Verotiedot -osiosta näet kassalle toimitetut tietosi ennakonpidätystä varten. Työttömyyskassat saavat ennakonpidätystiedot suoraan verottajalta. Työttömyysetuuksien sekä vuorottelukorvauksen ennakonpidätys toimitetaan palkkaa varten määrättyjen pidätysprosenttien mukaan, kuitenkin vähintään 25% suuruisena.

Jos olet toimittanut kassalle muutosverokortin etuutta varten, pidätetään ennakonpidätys sen mukaisesti. Jos et ole toimittanut kassalle muutosverokorttia, tiedoissasi näkyvä veroprosentti on päätoimen palkkaa varten annettu prosentti.